August 08, 2014

Coppa di Ciliegie glassate con Melone, Yogurt Biologico e Biscotti Digestive. Cup of glazed Cherries with Melon, Yogurt and Digestive Biscuits






















































English will follow

Buona, gustosa, eccellente come dessert e golosa per una merenda. Semplice da preparare quanto scenografica da presentare. La Coppa di Ciliegie glassate con Melone, Yogurt Biologico e Biscotti Digestive si prepara con ingredienti freschi, di stagione e genuini.

Good, tasty, excellent and delicious as a dessert or for a snack. Easy to prepare as spectacular to present. The Cup of glazed Cherries with Melon, Yogurt and Digestive Biscuits is prepared with fresh and seasonal ingredients.





















































Ingredienti per ciascuna coppa:

due McVitie's Digestive alla Frutta piu' uno per la decorazione

quattro cucchiai di Yougurt Biologico variegato all'Amarena
sei Ciliegie
una fetta piccola di Melone
una noce di Burro
un cucchiaio di Zucchero di Canna


Preparazione:

Lavare bene le Ciliegie, tagliarle a meta' e privarle del nocciolino avendo cura di lasciarle piuttosto intatte. Cuocerle a fuoco lento in un pentolino antiaderente con una noce di Burro e un cucchiaio di Zucchero di Canna ogni sei Ciliegie. Far andare a fuoco lento fino a completa glassatura.

Comporre la Coppa con un Biscotto emmezzo sbriciolato, quattro cucchiai di Yougurt Biologico variegato all'Amarena, qualche piccolo pezzo di Melone e le Ciliegie Glassate. Concludere con altre briciole di mezzo Biscotto Digestive e un altro Biscotto messo sopra alla Coppa a decorare.



Ingredients for each cup: 

two Digestive Fruit Biscuits McVitie's Digestive and one for decoration
four tablespoons of Organic Yougurt varied Amarena 
six Cherries
a little slice of melon
a knob of butter
a tablespoon of brown sugar


Preparation: 

Wash the cherries, cut them in half and keep away the pits, taking care to leave them quite intact. Cook over low heat in a nonstick pan with a knob of butter and a tablespoon of brown sugar every six Cherries. Go on a low heat until completely icing.

Compose the Cup with one and a half of crumbled cookie, four tablespoons of Organic Yougurt varied Amarena, some small piece of melon and Cherries Glaze. Complete with another half Digestive Biscuit crumbs and put another cookie on top of the cup to decorate.